Quaranta utilitats per al bloc

Amb el fi de tenir a mà els diferents recursos "tècnics" per al bloc, que anem descobrint entre tots, he decidit imitar alguns blocaires que insereixen en la barra lateral (blogroll) un llistat d'aquestes utilitats. Haguera estat més interessant fer-ne una tria personal reduïda, selecta, però m'es difícil ara decantar-me malgrat que faig servir uns recursos concrets en detriment d'altres. En tot cas, caldria fer-ne un comentari que permetera avançar més a pressa als nouvinguts en aquest camp. És el cas que en poques setmanes m'hauré de posar en aquesta selecció de mitjans, molts dels quals ofereixen aplicacions semblants, davant el taller TIC que fem a l'insti. Tanta profusió de recursos -i no hi són enllaçats molts d'ells encara- em desconcerta una mica. Però vagen per endavant aquests quaranta enllaços. Tot avança a la velocitat de la llum i nosaltres viatgem adins. (Bon pont als de València city.)

Comentaris

Anònim ha dit…
Toni:
Tu blog es muy atractivo, se nota que has cuidado la columna lateral.
Si tienes la suerte de ser de los de cruces para adentro, disfruta del puente.
Antoni de la Torre ha dit…
Moltes gràcies, Angus, però els vostres de Wordpress són molt més xulos i complets. El meu blogroll està saturat i damunt pense ficar-hi més enllaços, malgrat que podria usar Technorati, per exemple. La idea, de moment, és divulgar, no? Una abraçada. Fins prompte.
C.S. ha dit…
Antoni. Parabéns polos cambios na imaxe e oferta do teu blog. Non sabes a envexa que me dades ti e os que tedes a forza e as gañas para coidar a imaxe dos vosos blogs, a súa orde e a súa funcionalidade. O meu Sekeirox nese senso está moi descoidado. Terá que seguir asi por un tempo, simplemente sobrevivindo.
Unha aperta. Carlos
xano ha dit…
Atractivo e, sobre todo, moi útil. Obrigado e parabéns.
Antoni de la Torre ha dit…
Moi(to) obrigado, amics C.S. i Xano. No discutiré que la imatge avui també importa, però m'agrada més la sobrietat i el contingut dels blocs que junts compartim i que ens ensenyen coses de profit. Ens continuem llegint. Una abraçada.