Navegant amb Vicent Andrés Estellés

Un breu apunt per a suggerir l'abordatge d'Estellés des de les TIC. Aquest dossier que enllace, publicat fa 3 anys per Vicent Sanz Arnau arran del Seminari 'El gust per la lectura', és un esplèndid manual de ruta per a navegar i explorar l'obra estellesiana des dels poemes més representatius i la biografia del poeta. Està a la web de l'Espai Lic. Destinat per a secundària i batxillerat. Treballar amb aquesta elaborada proposta durant el curs que s'inicia sí que esdevindrà un preuat homenatge al nostre gran poeta i cronista del segle XX.

Comentaris

I és important que Vicent Andrés Estellés es llegeixi i treballi a l'aula.
Toni ha dit…
Estellés continua sent actual i si ha influït tant en la poesia de l'últim tram del segle XX pot encara fer-ho en els poetes joves i en els gustos dels estudiants, tan allunyats de la lectura de poesia. Llegim-lo, doncs, a classe! Salutacions, Víctor.
Q ha dit…
Moltes gràcies per la informació, Toni! Tens molta raó: el millor homenatge que se li pot retre és fer que la seua poesia arribe als joves, i que els arribe al cor. Quan tinga millor connexió m'ho mire bé.
Besets
Teresa ha dit…
Molt bona aportació, Toni ;-)
Antoni de la Torre ha dit…
Queti, espere que pugues fer-lo servir, ni que siga parcialment, per al 2n de Bat. Ja sé que als estudiants no els queda gaire temps per a 'investigar' però tot el temps que es puga serà ben utilitzat.
Teresa, de res. Et desitge molta sort aquest curs. Ànim!