Propera Jornada 'Creant Històries Digitals'

Em sap greu no poder acudir a la Jornada de Cornellà del 17 de febrer que abordarà els usos educatius dels relats digitals multimedials. Fa mesos que vaig rebre la invitació a participar-hi des de l'Observatori d'Educació Digital de la Universitat de Barcelona. Malgrat això hi seré in absentia amb el petxakutxa que vaig elaborar per a la Jornada ComparTIC,  'El relat digital en un projecte de lectura i creació', acompanyat d'alguns relats digitals d'alumnes del curs passat. Si feu una ullada al programa enllaçat, trobareu que es planteja molt interessant i variat: conferències curtes, panells i les presentacions de projectes i experiències. S'hi compta amb l'assistència d'alumnat creador de les històries multimèdia.
"Durant la jornada es compartiran enfocaments teòrics i s'intercanviaran
experiències amb un triple objectiu: conèixer els possibles usos i aportacions dels relats digitals multimedials i multimodals, especialment de tipus personal (històries de vida) i realitzats en contextos o amb finalitats educatives; aportar propostes didàctiques i metodològiques per afavorir l'aprenentatge centrat en els subjectes que aprenen fent relats digitals, i identificar i cohesionar projectes innovadors que permetin potenciar el seu ús educatiu.

"La jornada està dirigida a mestres d’Educació Primària i Secundària, estudiants de llicenciatura, màster o doctorat de Formació del Professorat o Pedagogia, pedagogs, mestres o altres professionals interessats en el tema. La inscripció és gratuïta, i es pot realitzar fins el dia 16 de febrer a http://edulab.projectescitilab.eu o a http://greav.ub.edu/relatosdigitales."
-----------
Enllaç amb el programa i el formulari d'inscripció gratuïta:

Creant Històries Digitals: I Jornada sobre els usos educatius dels relats digitals multimedials.  Al Citilab de Cornellà. Pl. Can Suris, s/n, 08940, Cornellà de Llobregat. 17 de febrer de 2011.

Comentaris

Lourdes Domenech ha dit…
He estat una mica desconnectada i no en sabia res d'aquest projecte, ni de les Jornades. Porto estona llegint i visitant els enllaços i per a mi ha estat un gran descobriment.

Gràcies per compartir-ho. És un material que penso tenir en compte per al curs vinent.
Antoni de la Torre ha dit…
Lu, aquesta jornada no s'ha divulgat a penes. Però el material que aporten de moment és interessant. Et recomane que programes per al curs vinent alguna experiència amb relats digitals o que planteges a Marcos i Antonio de fer una aproximació col·lectiva a aquesta eina d'expressió tan fantàstica. A finals del curs vinent és probable que se celebre a València un congrés internacional sobre el 'Digital Storytelling' i se'n necessitaran aportacions com les que soleu fer amb pòsters i google maps.
Salutacions.