VII Encontre Carles Salvador: JORNADA «Homenatge a Enric Valor»

Us convide a assistir a la que ja ha esdevingut la nostra trobada del professorat en valencià que es celebrarà demà dissabte, dia 6, com cada mes de febrer a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, carrer de Sant Ferran, 12, València
Organitza: Acció Cultural del País Valencià (ACPV)
«Curs Mitjà de Gramàtica Catalana referida especialment al País Valencià és un magnífic potencial en la tasca de consolidació de la nostra personalitat col·lectiva. La funció dels compromesos en l’educació idiomàtica –gramàtics i pedagogs- esdevé, doncs, transcendental.»  [Vicent Pitarch, 1977].
«Perquè a mesura que el nostre idioma tinga un ús més extens, aniran sorgint-hi nous problemes... La perspicàcia d’Enric Valor ens pot proporcionar nous capítols perquè “millorem el llenguatge”». [Joan Solà, 1979].

«Tots els valencians estem moralment obligats a contribuir a l’ús, al conreu, al respecte i a la difusió del valencià, el nostre català.» (Enric Valor)
No ens calen més raons per justificar el nostre homenatge a qui tantes lliçons ens va donar de fidelitat, mestria i coratge en la difusió de la llengua. En conseqüència i agraïment, us invitem —un any més— a participar en la trobada del professorat de Secundària, i a incorporar-vos a la nostra xarxa UN ENTRE TANTS, una de les maneres de futur per a facilitar l’aprenentatge del català. El mestre Enric Valor i Vives ens ho agrairia, nosaltres li ho dediquem.

PROGRAMA
10,30 h. PRESENTACIÓ: Isidre Crespo, Centre Carles Salvador.
11 h. COMUNICACIÓ: «Enric Valor, estudiós de la llengua»
Per Josep Daniel Climent, Professor de Valencià, estudiós dels gramàtics valencians.
11.30 h CONFERÈNCIA: «EL SENYOR ENRIC VALOR DE CASTALLA: ESCRIPTOR I CIUTADÀ»
Per Vicent Brotons, Professor del departament de Filologia Catalana de la Universitat  d’Alacant, Vicedegà de la Facultat d’Educació i Director de la Unitat d’Educació Multilingüe.
12.30 h. PRESENTACIÓ de la xarxa de professors UN ENTRE TANTS
13 h. COL·LOQUI general [30 minuts]
13.30 h. CLOENDA

Comentaris

Antoni de la Torre ha dit…
Moltes gràcies, María, per tan valuosa informació. De segur que en traurem profit per a properes activitats. Salutacions.