El meme de la felicitat

Angus Iglesias, de Cuaderno amarillo, em passa un meme estiuenc que consisteix a enumerar sis coses sense importància que ens fan feliços. Aquest deu ser el primer meme de l'any que accepte, una vegada he començat a baixar el ritme trepidant del final de curs. Em va de perles per a recuperar, ni que siga de memòria -ja no me'n recordava- quines coses petites em fan feliç. Imagine de nou aquests moments! Ací van:

1.Disposar de molt de temps lliure per davant, o més aviat no tenir res d'immediat a fer.
2.Dur la lectura de dos o tres llibres alhora (assaig, poesia i novel·la).
3.Anar al cine acompanyat després de sopar fora, i prendre una copeta en acabant.
4.Parlar per telèfon de tant en tant amb alguns amics i amigues llunyans.
5.Preparar un plat o amanida per sopar, sense gran elaboració, sí amb molta estima per qui ho faig.
6.Caminar per la muntanya. Ja se m'havia oblidat el plaer de fer-ho.

Segons que em tramet Angus, les regles són: enllaçar amb la persona que ens convida, enumerar sis coses sense importància que ens fan feliços, fer constar les regles, triar sis persones que continuen amb el desafiament i, finalment, avisar-los amb un comentari al seu bloc.
Em toca ara passar el testimoni a sis persones. Aprofitant els nous blocaires que s'han incorporat aquests dies a la web 2.0, companys del taller de blocs i wikis, els convide a continuar el meme, i de retruc aprenen què és això: Queti Baixauli, Carme Muñoz, Ferran Ruiz, Pepe Collado, Rosa Labrandero i Joan Cerdà. Encara que tarden alguns dies a respondre, de segur que ho faran de grat.

Comentaris

Q ha dit…
Quines coses més senzilles ens fan feliços! Al remat, deu ser veritat que la societat de consum ens té en un miratge que no ens deixa veure l'essencial. Necessitem soledat i companyia, silenci i música, salut i força! Gràcies per tot i bon estiu!
pepecollado ha dit…
Toni, he rebut el teu meme, i estic seguint la primera regla que és contactar amb qui et convida. Aquestes són les xicotetes coses que em fan feliç EN ESTIU, perquè a l’hivern n’hi han d’altres:

1.Caminar per voramar i arribar a tocar una roca –tots els anys la mateixa- que hi ha a l’escullera del meu poble.
2.Encetar un meló d’Alger i que estiga en el seu punt.
3.Tindre temps per a anar en bicicleta per vells camins.
4.Tornar a estar amb alguns amics que ja fa més d’un any que no he vist.
5.Començar per enèsima vegada a ordenar fotografies.
6.Passejar amb la dona i la filla per on corre l’aire.


I finalment he convidat a sis companys del curset de l’institut a seguir amb el meme, encara que segurament ja hauràn estat convidats per altres blocaires.
Bon estiu.