Es convoca el I Congrés Internacional Escola i TIC

Vull fer-me eco de la convocatòria que el IV Fòrum Novadors realitza per als dies 3 i 4 de juliol a la Universitat d'Alacant. Després de tres congressos molt productius enguany s'internacionalitza sota el nom que resa al títol del post. Tot i que la inscripció no és encara oberta, estarem a l'aguait per a informar-ne i difondre'n els preparatius. Serà molt interessant acudir-hi i fins i tot elaborar alguna comunicació de les experiències que alguns duem a terme amb blocs i wikis aplicats a l'aula. Deixe ací el primer text de presentació que els organitzadors han publicat, si bé enllace ací<<< la pàgina que informa dels tallers previstos i on es poden enviar les contribucions que considerem.

"La introducció progressiva de les tecnologies de la formació i la comunicació (TIC) a tots els àmbits de l’activitat humana està transformant la societat, i per tant, el propi escenari educatiu. A les escoles i als instituts s’estan desenvolupant experiències molt interessants que reflecteixen l’aprofitament en les diverses àrees i etapes educatives.

Aquest congrés pretén obrir un fòrum de debat i reflexió sobre l’articulació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l’aula. Donar a conéixer les experiències que estant portant-se a terme en l’Educació Infantil, Primària i Secundària, pot enriquir, sense cap tipus de dubte, tant a professionals de l’educació, com als alumnes de les universitats que actualment s’estan formant per a la docència."

Comentaris

De casualidad llego a tu blog, por el que te felicito cordialmente.
Saludos desde ENSEÑ-ARTE
JDC
Antoni de la Torre ha dit…
Bienvenido y gracias, Juan. Muy ameno tu blog de Enseñ-Arte. Veo que los abrimos en fechas parecidas. Lo visitaré de ahora en adelante y lo enlazaré en "Otras materias", me ha gustado mucho. Enhorabuena por tu trabajo. A ver si te animas a venir a Alicante en julio por el Congreso. Saludos.